Skip to content

Millaista kanssamme on työskennellä?

Me annamme enemmän kuin tavallisesti on totuttu. Miksi?

Olemme Ensiluokkainen

Hoidamme ammattimaisesti ja laadukkaasti kaikki työn eri osa-alueet loppuun asti. Ensiluokkaisuuteen kuuluu myös rehellisyys ja luotettavuus: olemme transparentteja ja deadline taikka muut sovitut asiat eivät meidän takiamme ylity.

Olemme digi-

Seuraamme jatkuvasti alan trendejä ja kehityssuuntia. Meillä ei ole omia preferenssejä, vaan valitsemme objektiivisesti juuri sinun projektiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olemme kumppani

Tämä tarkoittaa itse asiassa aika paljon:

  • Istumme ”samalla puolella pöytää”, eli olemme teidän puolellanne. Win-win.
  • Olemme kaukokatseisia, eli emme laskuta joka välissä kalliimman kautta. Uskomme, että pitkässä juoksussa hyödymme kaikki eniten siitä, että tarjoamme teidän kannaltanne edullisimmat ratkaisut.
  • Haluamme tuntea aidosti teidät ja liiketoimintanne sekä kehittää sitä. Siksi istumme mielellään myös viikkopalaverissanne, jolloin opimme tuntemaan teidät ja kuulemme haasteet tuoreeltaan. Lähellä teitä voimme myös sparrata parhaiten.
  • Annamme enemmän kuin keksit pyytää: emme tyydy vain tekemään teiltä saamamme toimeksiannon hyvin, vaan mietimme oma-aloitteisesti mitä muuta ja lisää voisimme tehdä puolestanne.
  • Käytämme avoimen lähdekoodin sovelluksia. Emme siis pakota teitä yhteistyöhön käyttämällä omia suljettuja järjestelmiä, joita muut eivät pysty muokkaamaan. Meidät voisi vaihtaa tulevaisuudessa, mutta meitä ei haluta vaihtaa, koska palvelemme niin hyvin.