Skip to content

Kiinnostaako yhteistyö?

Tule tekemään töitä kanssamme! Tarvitsemme sekä yksittäisiä osaajia, että yritysyhteistyökumppaneita joukkoomme. Onnistumme olemaan sekä sinun että asiakkaan puolella samaan aikaan, joten kanssamme on miellyttävä työskennellä.

Teemme yhteistyötä alan johtavien konsulttivälittäjien kanssa, joten projekteja on vaikka minkälaisia: joskus riittää, että osaa hyvin vain perus-HTML:n, joskus tarvitsee hallita tietyn toimialueen projektinjohtotehtävät yli 10 vuoden ajalta ja kaikkea siltä väliltä. Nyrkkisääntönä on kuitenkin: jos sinä olet/firmasi on pätevä ja siitä on näyttöä, sinulle voi hyvinkin löytyä projekti!

Useimmat projektit ovat miellyttävästi 7,5 h / päivä laskutettavia, joten saat niistä tasaisen tulon. Mutta meillä on myös urakkapohjaisia projekteja, jos ne kiinnostavat enemmän.

Laita lisätietoja itsestäsi tai yrityksestäsi Matti Laaksoselle, niin päästään eteenpäin. Sillä et vielä sitoudu mihinkään, avaat vain mahdollisuuden itsellesi harkita vaihtoehtojamme. Ota yhteyttä.

Palkkalistoille Rioon?

Oletko luotettava, huolellinen, vastuuntuntoinen ja ylpeä oman työsi laadusta? Tule ammattilaiseksi Rioon, jossa on rennot ja toimivat kuviot.