Skip to content

Rio Digital

Rio Digital on strateginen digikumppani, eli suunnittelemme ja toteutamme kokonaisstrategiasta alkaen korkealuokkaisia digitaalisia ratkaisuja erityisesti markkinointi-, myynti- ja asiakaspalveluprosesseihin. Yritys on perustettu vuonna 1997.

Tavoitteemme: Olla asiakkaidemme ensisijainen ja strateginen kumppani digiasioissa. Tulemme erikoistumaan entisestään todellisen hyödyn tuottamisessa digitaalisuuden keinoin ja aiomme saavuttaa laajalti arvostetun aseman digistrategioiden suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Arvomme: rehellisyys, luotettavuus, laadukkuus, ammattilaisuus, aloitteellisuus. Arvoilla on myös merkitystä, koska jokainen meistä on sitoutunut niihin ja ne myös näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme.

Tapamme tehdä töitä: Ajattelemme Sinua, joten teemme asiat kunnolla: tiedotamme edistymisestä, pidämme kiinni sovitusta, olemme ammattimaisia, laadukkaita sekä nopeita ja testaamme luotettavasti.

Miten ylläoleva näkyy käytännössä? Tässä joitain esimerkkejä: lähetämme säännöllisesti tilanneraportteja, työmme etenemistä voi seurata verkossa, noudatamme projektista tehtävää kirjallista sopimusta, ajamme niin pienet kuin suuretkin projektit tarkkojen työstandardiemme läpi, keskitymme tekemäämme ja toimitamme testausraportin laadun takeeksi.

Kiinnostaako yhteistyö?

Tule tekemään töitä kanssamme! Tarvitsemme sekä yksittäisiä osaajia, että yritysyhteistyökumppaneita joukkoomme.

Töihin Rioon?

Oletko luotettava, huolellinen, vastuuntuntoinen ja ylpeä oman työsi laadusta? Tule ammattilaiseksi Rioon, jossa on rennot ja toimivat kuviot.