Skip to content

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Arkkitehtuuri, hakukoneoptimointi, sisällönhallinta- ja muut järjestelmät, verkkokaupat, verkkosivustot, kampanjasivustot, Facebook-sovellukset, sähköpostimarkkinointi, testaus

Huolellisesti laadittu strategia, konsepti, käyttöliittymä ja sisältö vaativat kumppanikseen ensiluokkaisen toteutuksen ja testauksen. Teknologia ei ole meille itseisarvo vaan väline. Valitsemme siis toteutustavan sen mukaan, mikä on kyseisen projektin käyttäjäkunta, projektin teknologiset vaatimukset ja tulevaisuuden tarpeet.

Laadukas toteutus on meille kunnia-asia, joten olemme kehittäneet Rion omat standardit jokaisen projektin tasokkaan läpiviennin varmistamiseksi: lähetämme säännöllisesti tilanneraportteja, työmme etenemistä voi seurata verkossa, noudatamme projektista tehtävää kirjallista sopimusta, ajamme niin pienet kuin suuretkin projektit tarkkojen työstandardiemme läpi, keskitymme tekemäämme ja toimitamme testausraportin laadun takeeksi.

Meillä ja yhteistyökumppaneillamme on kokemusta mm. seuraavista sisällönhallintajärjestelmistä: WordPress, Drupal, Joomla, CMSMS, Concrete.

Lista pääohjelmointikielistä, joilla teemme toteutuksia: Java, PHP, SQL, HTML/HTML5, JavaScript, CSS, Ruby.