Skip to content

Analysointi ja jatkokehitys

Web-analytiikka (Snoobi, Google Analytics), raportointi, kehitystoimenpiteet

Monet panostavat digiin vain siihen saakka, kunnes tulos on julkistettu. Työn ei kuitenkaan pitäisi päättyä tähän. Mieluiten palvelemme teitä myös siitä eteenpäin kehittämällä strategiaa, konseptia ja toteutusta tarvittaessa.  Markkinaraporttien, teiltä tulevan tiedon sekä jatkuvasti tehtävän web-analytiikan perusteella tunnistamme mahdolliset ongelmat ja autamme ratkomaan ne myös julkaisun jälkeen.

Sivustolla ja sen olemassaololla ei ole arvoa, elleivät käyttäjät löydä sinne tai edes tiedä sen olemassaolosta. Käyttäjät etsivät tietoa hakukoneiden avulla usein vain yksittäisen sanan perusteella. Siksi onkin tärkeää, että sivustosi sijoittuminen hakutulosten kärkijoukkoon on mahdollistettu sekä sivuston teknisen toteutuksen, linkityksen, että sisällön kautta.

Myös sisältöä ja tehoa on syytä tarkkailla: me tiedämme mitä käyttäjät etsivät sivuiltasi, mitä linkkiä he ovat klikanneet ensimmäisenä, mikä kampanja toimii, millä alasivulla on eniten vietetty aikaa jne. Analysoimme kaikki nämä tiedot halutessasi puolestasi ja kerromme mitä sivuillasi voisi mahdollisesti tehdä vieläkin paremmin.