Skip to content

Palvelut

Järkevästi toteutettuna digi tuo aina käytännön hyötyjä ja parhaimmillaan se auttaa uudistamaan koko strategian

Digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet ovat tänään valtavat ja ne jatkavat kasvuaan nopeasti. Sen tähden myös yrityksen kokonaisstrategia on hyvä säännöllisesti uudelleenarvioida digitaalisuuden valossa.

Digitaalisuutta on syytä tarkastella kokonaisuutena, eikä vain palapelin erillisinä osasina. Siksi haluamme tuntea ensin strategianne, liiketoimintanne ja prosessinne sekä nykyisen digiesiintymisenne. Sen jälkeen voimme luoda kokonaisratkaisun, joka tuo paljon todellista lisäarvoa. Mutta luonnollisesti voit tilata meiltä vain palasen kokonaisratkaisusta, mikäli niin haluat. Palvelumme kattavat koko digitaalisen puolen strategiasta ohjelmointiin. Kutsumme juuri oikean tiimin kuhunkin projektiin sekä riolaisista että tarvittaessa myös laajasta verkostostamme.

Projektit ovat aina huolella valmisteltuja ja toteutettuja ja niiden laatu on tasaisen korkeaa riippumatta tekijöistä. Miten se on mahdollista?

  1. Koska kaikki riolaiset tietävät, mitä arvomme tarkoittavat käytännön työssä, ja millaista työn jälkeä heiltä odotetaan. Katso lisää meistä.
  2. Koska ajamme kaikki projektit samojen standardien läpi: Rio Työskentelytavat & Rio Tekninen Testaus
  3. Koska käytämme teknisiä apuvälineitä käytännön toiminnan (allokaatio, ajoitus, toimenpiteet, kommunikaatio) varmistamiseksi

Kiinnostaako yhteistyö?

Tule tekemään töitä kanssamme! Tarvitsemme sekä yksittäisiä osaajia, että yritysyhteistyökumppaneita joukkoomme.

Töihin Rioon?

Oletko luotettava, huolellinen, vastuuntuntoinen ja ylpeä oman työsi laadusta? Tule ammattilaiseksi Rioon, jossa on rennot ja toimivat kuviot.